2017. 05. 25. Csütörtök - Orbán
Asztrológia = Önismeret + Sorsformálás

Vendégkönyv

F.Á. üzenete

Nagyon szerettem volna visszajelzést küldeni rögtön az asztrológiai elemzés után, mégis vártam addig, amíg biztosat tudok írni. Ahogyan eljöttem az elemzésről, egyetlen egy mondat zakatolt a fejemben, amit Te mondtál az elemzés vége felé: \"Nem lennék meglepve, ha már valaki ott mocorogna.\" Most töltöttem a 13. hetet és már azt is tudjuk, hogy egy kisfiú fog hozzánk születni. Kimondhatatlanul boldog vagyok és csak ámulok azon, hogy valóban milyen szépen működik a horoszkóp elemzés. Többször végighallgattam a felvételt és még biztosan meghallgatom újra és újra, mert nagyon élvezem, hogy mennyi válaszhoz, \"á értem\" élményhez juthatok általa. Nagyon sokat adott és segített megértenem a saját működésem és valószínűleg lesznek még újabb és újabb felismerések amiket most még nem látok. Biztosan szeretném majd a baba horoszkópját is elkészíttetni, hogy lássam miben tudom támogatni, hogyan segíthetem Őt azáltal, hogy ismerem és megértem a jellemző tulajdonságait. Sokat gondolkozom, hogy az életemet hogyan alakítsam, hogy az embereket segítő pálya felé forduljak még jobban, meglátjuk mit hoz a jövő. Köszönöm a tiszta, világos, pontos elemzést, a kedves, nyugodt hangulatot s biztos vagyok benne, hogy még találkozunk!

Hold aktuális képe


Aktuális Holdfázis


több információ

AKTUÁLIS HOLDNAPTÁR


Horoszkóp elemzés AJÁNDÉKUTALVÁNY

Tranzit állomásaink

Asztrológiai tranzit hatások

asztrológia oktatás, asztrológus, horoszkóp készítés, elemzés, Debrecen, képzés, tanfolyam, csillagjegy, csillagjel, csillagkép, tranzit, önismeret Az asztrológiai tranzitok

A személyes horoszkóp ábra nem más, mint egy kimerevített pillanatfelvétel az aktuális bolygó pozíciókról a születés időminőségében. A radix, egyfajta "tantervként" értelmezhető, melyben "kódolt" tanulnivalók, leckék és lehetőségek vannak. Ezek ütemezésének a megértéséhez adnak segítséget a tranzitok.

Az asztrológiai tranzitok az aktuális bolygóátvonulások kapcsolódási pontjait (módját és idejét) vizsgálják a születési horoszkóppal összevetve, ezzel segítik az egyénnek megérteni, mi az aktualitás az életben. Pl. mikor válik aktuálissá egy tanulás, költözés, munkahelyváltás, vagy mélyebb önismereti szakasz stb.

Ebben a részben a mindannyiunk életében megtapasztalható tranzit hatások alapvetően fejlődésünket célzó kérdéseit igyekszünk összefoglalni, érthetően és gyakorlatiasan.

 


további részletek >>

Szaturnusz szembenállásban születési pozíciójával

asztrológia oktatás, asztrológus, horoszkóp készítés, elemzés, Debrecen, képzés, tanfolyam, csillagjegy, csillagjel, csillagkép, tranzit, önismeret, Szaturnusz

Szaturnusz oppozíció Szaturnusz

Mivel én magam is „szaturnuszi” alkat vagyok (horoszkópomban erős a Szaturnusz hatása), ezért azt tapasztalom, hogy egyre könnyebben működöm együtt szaturnuszi tranzitjaimmal.

Az elmúlt évben háromszor is kopogtatott nálam „Öreg Tanácsadóm”, azzal a szándékkal, hogy szemrevételezzek, újragondoljak élethelyzeteket, s ahol szükséges változtassak.további részletek >>

Amikor a Szaturnusz meglátogatta a Holdamat

asztrológia oktatás, asztrológus, horoszkóp készítés, elemzés, Debrecen, képzés, tanfolyam, csillagjegy, csillagjel, csillagkép, tranzit, önismeret, Szaturnusz, Hold Szaturnusz tranzit a Holdon

Megkérdezte, hogy vagyok?
Mély, régóta eltemetett, gyógyultnak hitt sebeket nyitott fel lelkemben, s megkért rá, nézzem meg őket. Mire emlékeztetnek. Türelmesen átismételtette velem, mit tanultam meg róluk az idők folyamán.
Megpróbálta fizikai állóképességemet, s megmutatta, az én erőm is véges.
 


további részletek >>

Szaturnusz Hold szembenállás másodszorra az életemben

asztrológia oktatás, asztrológus, horoszkóp készítés, elemzés, Debrecen, képzés, tanfolyam, csillagjegy, csillagjel, csillagkép, tranzit, önismeret, Szaturnusz, Hold, szembenállás Én jóban vagyok a Szaturnusszal

Bakként nem nehéz. Hozzászoktam már a nehézségekhez, megpróbáltatásokhoz, amiket hozott. Erős embert „csinált” belőlem. Mindenféle értelemben. Soha nem tudott legyőzni. Sokkal inkább tanított. Bármilyen nehéz helyzetek voltak életemben, megkerestette velem azt az apró jót is, amire a jövőt építeni lehetett, és kellett.
 


további részletek >>

Feszült konstelláció húsvétkor!

asztrológia oktatás, asztrológus, horoszkóp készítés, elemzés, Debrecen, képzés, tanfolyam, csillagjegy, csillagjel, csillagkép, 2014 Húsvét, tranzit, önismeret Néhány gondolat asztrológiai megközelítésben a 2014. év húsvéti időszakáról.

Szeretném felhívni Mindenki figyelmét arra, hogy az idei húsvéti ünnepkör időszakában feszült hatások aktiválódnak.

E hatások „csúcspontja” április 14. és április 24. között lesz. 


további részletek >>

Feszült konstelláció karácsonykor!

asztrológia oktatás, asztrológus, horoszkóp készítés, elemzés, Debrecen, képzés, tanfolyam, csillagjegy, csillagjel, csillagkép, 2013 Karácsony, tranzit, önismeret Néhány gondolat asztrológiai megközelítésben a 2013. évi karácsonyi időszakáról.

Szeretném felhívni Mindenki figyelmét arra, hogy az idei ünnepkör időszakában feszült hatások aktiválódnak.


további részletek >>

Dev by: z404