2017. 05. 25. Csütörtök - Orbán
Asztrológia = Önismeret + Sorsformálás

Vendégkönyv

F.Á. üzenete

Nagyon szerettem volna visszajelzést küldeni rögtön az asztrológiai elemzés után, mégis vártam addig, amíg biztosat tudok írni. Ahogyan eljöttem az elemzésről, egyetlen egy mondat zakatolt a fejemben, amit Te mondtál az elemzés vége felé: \"Nem lennék meglepve, ha már valaki ott mocorogna.\" Most töltöttem a 13. hetet és már azt is tudjuk, hogy egy kisfiú fog hozzánk születni. Kimondhatatlanul boldog vagyok és csak ámulok azon, hogy valóban milyen szépen működik a horoszkóp elemzés. Többször végighallgattam a felvételt és még biztosan meghallgatom újra és újra, mert nagyon élvezem, hogy mennyi válaszhoz, \"á értem\" élményhez juthatok általa. Nagyon sokat adott és segített megértenem a saját működésem és valószínűleg lesznek még újabb és újabb felismerések amiket most még nem látok. Biztosan szeretném majd a baba horoszkópját is elkészíttetni, hogy lássam miben tudom támogatni, hogyan segíthetem Őt azáltal, hogy ismerem és megértem a jellemző tulajdonságait. Sokat gondolkozom, hogy az életemet hogyan alakítsam, hogy az embereket segítő pálya felé forduljak még jobban, meglátjuk mit hoz a jövő. Köszönöm a tiszta, világos, pontos elemzést, a kedves, nyugodt hangulatot s biztos vagyok benne, hogy még találkozunk!

Hold aktuális képe


Aktuális Holdfázis


több információ

AKTUÁLIS HOLDNAPTÁR


Horoszkóp elemzés AJÁNDÉKUTALVÁNY

Merkúr a jegyekben

Merkúr a Kos csillagjegyben

A Merkúr erősíti a felfokozott Kos energiákat. E tüzes közegben lendületet kapnak dolgaink, szeretnénk már mozgásba lendíteni elképzeléseinket.

Ezzel lehetőségünk lesz a korábban eltervezett dolgok elindítására, lendületet kapunk az újrakezdéshez, vagy teljesen új dolgok tanulásához, elsajátításához.


további részletek >>

Merkúr a Bika csillagjegyben

Május 16-a és június 7-e között ez az állás kedvez a gyakorlatias elképzeléseknek, cselekedeteknek. 

Elmélyíti a gondolkodást, lelassít, s megfontolttá tesz, mely hasznos segítség a Kosban felerősödő türelmetlen hatások után.


további részletek >>

Merkúr az Ikrek csillagjegyben

Segít, hogy többféle dologgal párhuzamosan is foglalkozzunk, s amit halogattunk korábban, azoknak most nekifoghatunk, hogy gyorsan elintézzük. Diákoknak javasolt a vizsgaidőszak lezárása még ebben a periódusban!


további részletek >>

Merkúr a Rák csillagjegyben

Gondolkodásunkat szubjektív érzelmekkel átitatja. Igényt és lehetőséget ad arra, hogy feszítő érzelmeinket kibeszéljük.
 


további részletek >>

Merkúr az Oroszlán csillagjegyben

Az Oroszlán háttér segíti, hogy a szervező és vezetői készségeink egyre jobban kibontakozzanak. Ugyanakkor a saját vélemény hangoztatásának fontossága miatt kevésbé figyelünk másokra, türelmetlenné válhatunk a külvilág gondolatai, véleménye iránt.


további részletek >>

Merkúr a Szűz csillagjegyben

Hatásával támogatja a Napot. Jótékony hatásával segíti a precíz, előrelátó tervezési folyamatokat, összegzéseket, statisztikák, kimutatások készítését.


további részletek >>

Merkúr a Mérleg csillagjegyben

E hatás lehetőséget ad az „aratás és betakarítás” utáni mérlegelésre, a jól végzett munka utáni mulatozásra. Elég volt a rendszerezésből, leltározásból és a precizitást igénylő feladatokból!
 


további részletek >>

Merkúr a Skorpió csillagjegyben

Ráirányítja a figyelmet az elmúlásra, az élet nagy kérdéseivel való foglalkozásra, belső munkára.

Itt tartózkodva segíti belső erőforrásaink feltárását, az önismereti munkát, a spirituális, szellemi témák felé való fordulást.


további részletek >>

Merkúr a Nyilas csillagjegyben

Ez az állás segíti, hogy személyes tapasztalataink kikristályosodjanak, összefüggéseikben letisztuljanak. A Skorpió hatása alatt önként, vagy sorsunk által ránk kényszerített helyzetek által elvégzett leltár után új irányvonalakat tudunk kitűzni saját magunknak.


további részletek >>

Dev by: z404