2017. 05. 25. Csütörtök - Orbán
Asztrológia = Önismeret + Sorsformálás

Vendégkönyv

F.Á. üzenete

Nagyon szerettem volna visszajelzést küldeni rögtön az asztrológiai elemzés után, mégis vártam addig, amíg biztosat tudok írni. Ahogyan eljöttem az elemzésről, egyetlen egy mondat zakatolt a fejemben, amit Te mondtál az elemzés vége felé: \"Nem lennék meglepve, ha már valaki ott mocorogna.\" Most töltöttem a 13. hetet és már azt is tudjuk, hogy egy kisfiú fog hozzánk születni. Kimondhatatlanul boldog vagyok és csak ámulok azon, hogy valóban milyen szépen működik a horoszkóp elemzés. Többször végighallgattam a felvételt és még biztosan meghallgatom újra és újra, mert nagyon élvezem, hogy mennyi válaszhoz, \"á értem\" élményhez juthatok általa. Nagyon sokat adott és segített megértenem a saját működésem és valószínűleg lesznek még újabb és újabb felismerések amiket most még nem látok. Biztosan szeretném majd a baba horoszkópját is elkészíttetni, hogy lássam miben tudom támogatni, hogyan segíthetem Őt azáltal, hogy ismerem és megértem a jellemző tulajdonságait. Sokat gondolkozom, hogy az életemet hogyan alakítsam, hogy az embereket segítő pálya felé forduljak még jobban, meglátjuk mit hoz a jövő. Köszönöm a tiszta, világos, pontos elemzést, a kedves, nyugodt hangulatot s biztos vagyok benne, hogy még találkozunk!

Hold aktuális képe


Aktuális Holdfázis


több információ

AKTUÁLIS HOLDNAPTÁR


Horoszkóp elemzés AJÁNDÉKUTALVÁNY

Asztrológia és divat

<< vissza az előző oldalra

Bika csillagjegy szülötte a divat és stílus világában - divathoroszkóp Bikáknak

Bika, asztrológia oktatás, képzés, tanfolyam, asztrológus, horoszkóp készítés, Debrecen, elemzés, csillagjegy, csillagjel, csillagkép, napjegy, aszcendens, divat, stílus, öltözködés Az asztrológus szerint mihez vonzódnak a Bika csillagjegy (04.20 – 05.21.) szülöttei?

Divathoroszkóp a Bika csillagjegy szülötteinek.

Nézzünk szét asztrológiai szemlélettel a divat és stílus világában!

Asztro-divat Bika csillagjegyben születetteknek...

Mit mond az asztrológus azokról, akiknek a horoszkópjában a Bika csillagjegy dominál?

Akinek a horoszkópjában a Bika jelleg dominál, az kitartó, gyakorlatias szemléletű egyén, kinek elsődleges igénye az életben a biztonság, anyagi és érzelmi téren egyaránt. Jó testi erővel rendelkezik, örömmel tölti el, ha fizikai tevékenységet is végezhet. Kedveli a természetet, az állatokat, gondoskodó természetű. Gondolkodása kicsit lassabb, de alapos és megfontolt. Szereti a szép és kényelmes dolgokat használni, élvezni és birtokolni. Problémája lehet az elengedéssel, erősen ragaszkodik megszokott környezetéhez, kapcsolataihoz, tulajdonaihoz. Bár egyedül is jól elboldogul az életben, mégis szüksége van egy biztos alapokra épített, érzelmileg stabil kapcsolatra, hogy kiteljesedjen.

Jól bánik a pénzzel, ráérez az értékekre, igyekszik azokat megszerezni és megőrizni. Ez az adottsága megmutatkozik az öltözködése terén is. Általánosságban elmondható róla, hogy stílusában konzervatív, inkább a hagyományos – az adott közösségből nem kirívó- viselet híve. Kerüli az olcsót, a bóvlit, ha megteheti, többet áldoz, de értékálló, minőségi darabokkal igyekszik ruhatárát bővíteni. Ragaszkodik a legújabb divathoz, a drága, egyedi ruhákhoz és ékszerekhez. Ha szerényebb jövedelemmel rendelkezik, akkor kevesebb, de tartós és jó minőségű terméket vásárol, mely egyszerre esztétikus, szép és kényelmes. A természetesség híve, ezért ha teheti, kerüli a műszálas termékeket, műbőr cipőket. 

TÖBBET AKAROK TUDNI AZ ASZTROLÓGIÁRÓL! (Klikk!)

A Bika jelét a föld elemi minősége hatja át

  • Ezért szín választásában előnyben részesíti a tavaszi színeket, a zöld széles spektrumát, amit a barnával, bézzsel, homokszínnel kombinál. Jól áll neki a terrakotta, a korall, a narancs és a rózsaszín világosabb árnyalata is. Általánosságban kedveli a halvány és pasztell színeket, nőként a nagyvirágos, indás motívumokat. Vonzódik a minőségi alapanyagokból készült brokát, selyem, gyapjú és pamut ruhákhoz. Ha megteheti, egyedi ruhadarabokat készíttet magának egy szabóval.
  • Bika csillagjegyű személy természetéhez hozzá tartozik az alkalmazkodás az adott közösséghez, ezért igyekszik ruházkodásával ennek is eleget tenni. Korábban szívesen öltözködtek az adott vidék, tájegység hagyományos viseletébe, népviseletbe a „bikák”. Tipikus bika jelleget képviselő öltözet a „dirndli”, vagy a bajor férfiak bőrből készült zöld és barna térdnadrágja, kötött kardigánnal, vastag talpú cipővel, népies kalappal. Nálunk ma ez a hatás az ünnepi alkalmakon hordott hagyományőrző ruhákban (mente), és népi motívumokat idéző öltözetekben érhető tetten. Aktuális divatja van most a kalocsai mintát idéző magyaros ruhadaraboknak, egyéb kiegészítőknek, táskáknak, öveknek, telefontokoknak. 

A Bika szülött számára a munkahelyen is fontos a jó benyomás, megnyerő modor, a beilleszkedés

  • Ezért visszafogottan, de elegánsan öltözködik. Önértékelését nagyban meghatározza anyagi lehetősége, ezért szívesen hord értékes ruhadarabokat, kiegészítőket, melyen az általa kedvelt „brand” márkajelzése visszafogottan, de látható. Ragaszkodik egy-egy számára jól bevált márkához, termékcsaládhoz. 
  • A mindennapokban az egyszerű, természetes viselet híve, ezért kényelmes nadrág-póló, vagy szoknya-póló kombinációban is találkozhatunk vele. Nőként a szoknyák közül előnyben részesíti a lefelé bővülő, nőies, ám kevésbé kihívó darabokat, míg pólóban kerüli az egyedi vagy provokatív feliratokat. A bika szülött kevésbé sportos alkat, de sétáihoz, túrázáshoz kényelmes tréningruhát vásárol magának a kedvelt márkájából.
  • Általánosságban elmondható róla, hogy szeret enni, ezért fontos számára, hogy hasát ne szorítsa a ruha, vagy az öv. Mint minden gyakorlatias személy, a bika jegy képviselője is szereti a biztos talajt a lába alatt, ezért olyan cipőt választ magának, melyben stabilitását meg tudja őrizni. A praktikum és a kényelem elsődlegesen fontos számára az esztétikum mellett egy cipőválasztásnál, mely természetesen csak bőrből készülhet. Takarékos szemlélete miatt nem szereti a pazarlást. Nehezen válik meg régi, esetleg „kinőtt” darabjaitól.

Kedveli a természetes anyagokat

  • Így ruhatárában megtaláljuk a bőrből készült darabokat is. A mellény, esetleg nadrág és szoknya mellett általában több bőrkabátot, övet, sapkát és táskát is találunk a Bika szülött gardróbjában.

A Bika nő ápolt, fontos számára a természetes idomait kiemelő nőies ruházat

  • Ilyen például a fehér vászonból készült, buggyos ujjú, dekoltált női ing, mely a kebleket szépen kiemeli, gyöngysorral, vagy kézzel készített fűzött gyöngy ékszerekkel. Apropó, ékszerek! Anyagi lehetőségeihez mérten egy Bika nőn nagyon sokféle ékszert láthatunk. A magasabb társadalmi státuszt jelző értékes arany, és zafír mellett, vonzódik a bőrből, fából, és vörösrézből készült ékszerekhez is. Ezek lehetnek egyedi, hagyományőrző, pl. magyaros motívumokkal készültek. Általában sokat áldoz szépségápoló krémekre, programokra, és fontos számára, hogy finom, de buja és aromás (általában virág) illat lengje körül. Gyakran sminkel, s különösen fontos számára a szemek kiemelése.

A Bika férfi általában vaskos nyakú, fejlett izomzattal rendelkezik

  • Ha sportol, akkor a testépítés vonzó lehet számára. Ilyen esetben „büszkeségét”, kigyúrt alkatát közszemlére teszi, akár izompólóban is. Ő is a tradicionális stílus híve, ha megteheti, öltönyt mérték után készíttet magának, de szmokingban is remekül mutat!
  • Mindkét nem képviselője képes stílusosan hordani sálat, nőként különböző kendőket! Legyen nyár vagy tél, az aktuális időjárási helyzetnek és hangulatának megfelelő sállal, kendővel egyszerű ruházatát is képes nagyon egyedivé, vonzóvá és dekoratívvá varázsolni. 

A Bika csillagjegy képviselői

A Bika csillagjegy női képviselője pl. Gregor Bernadett, Penélope Cruz, Uma Thurman, Adele és Cher. Férfiként George Clooney, Robert Pattinson, David Beckham vagy Szörényi Levente öltözködési szokásait vehetjük szemügyre. 

Bika, asztrológia oktatás, képzés, tanfolyam, asztrológus, horoszkóp készítés, Debrecen, elemzés, csillagjegy, csillagjel, csillagkép, napjegy, aszcendens, divat, stílus, öltözködés - George Clooney Bika, asztrológia oktatás, képzés, tanfolyam, asztrológus, horoszkóp készítés, Debrecen, elemzés, csillagjegy, csillagjel, csillagkép, napjegy, aszcendens, divat, stílus, öltözködés - Gregor Bernadett Bika, asztrológia oktatás, képzés, tanfolyam, asztrológus, horoszkóp készítés, Debrecen, elemzés, csillagjegy, csillagjel, csillagkép, napjegy, aszcendens, divat, stílus, öltözködés - David Backham Bika, asztrológia oktatás, képzés, tanfolyam, asztrológus, horoszkóp készítés, Debrecen, elemzés, csillagjegy, csillagjel, csillagkép, napjegy, aszcendens, divat, stílus, öltözködés - Penelope Cruz Bika, asztrológia oktatás, képzés, tanfolyam, asztrológus, horoszkóp készítés, Debrecen, elemzés, csillagjegy, csillagjel, csillagkép, napjegy, aszcendens, divat, stílus, öltözködés - Szörényi Levente


Ez az írásunk divatképekkel illusztráltva a következő helyen érhető el: Style and Blog (Klikkelj a mondatra!)


Oláhné Mednyánszki Krisztina
okleveles asztrológus, pszichodráma vezető
Artemisz Önismereti Műhely
Artemisz Pszicho-asztrológia Iskola


E-mail: info@mindenamiasztrologia.hu
Telefon: 0630/479-2392
Irodai telefon: 06-52/786-892

Vissza az előző oldalra


Dev by: z404