2017. 05. 25. Csütörtök - Orbán
Asztrológia = Önismeret + Sorsformálás

Vendégkönyv

F.Á. üzenete

Nagyon szerettem volna visszajelzést küldeni rögtön az asztrológiai elemzés után, mégis vártam addig, amíg biztosat tudok írni. Ahogyan eljöttem az elemzésről, egyetlen egy mondat zakatolt a fejemben, amit Te mondtál az elemzés vége felé: \"Nem lennék meglepve, ha már valaki ott mocorogna.\" Most töltöttem a 13. hetet és már azt is tudjuk, hogy egy kisfiú fog hozzánk születni. Kimondhatatlanul boldog vagyok és csak ámulok azon, hogy valóban milyen szépen működik a horoszkóp elemzés. Többször végighallgattam a felvételt és még biztosan meghallgatom újra és újra, mert nagyon élvezem, hogy mennyi válaszhoz, \"á értem\" élményhez juthatok általa. Nagyon sokat adott és segített megértenem a saját működésem és valószínűleg lesznek még újabb és újabb felismerések amiket most még nem látok. Biztosan szeretném majd a baba horoszkópját is elkészíttetni, hogy lássam miben tudom támogatni, hogyan segíthetem Őt azáltal, hogy ismerem és megértem a jellemző tulajdonságait. Sokat gondolkozom, hogy az életemet hogyan alakítsam, hogy az embereket segítő pálya felé forduljak még jobban, meglátjuk mit hoz a jövő. Köszönöm a tiszta, világos, pontos elemzést, a kedves, nyugodt hangulatot s biztos vagyok benne, hogy még találkozunk!

Hold aktuális képe


Aktuális Holdfázis


több információ

AKTUÁLIS HOLDNAPTÁR


Horoszkóp elemzés AJÁNDÉKUTALVÁNY

MINDENNAPI ASZTROLÓGIA

Az asztrológia a mindennapokban az önismeretünket szolgálja!


Ebben a részben olyan összeállított asztrológiai anyagokat találsz, melyet a mindennapjaidban közvetlenül hasznosíthatsz.

Akár laikus, akár az asztrológia ösvényét járó vagy, egyaránt találsz számodra érthető és útmutató információkat a horoszkópok csodálatos világából, mely a hétköznapokban az önismeretedet szolgálja.

Jó böngészést kívánnak az asztrológia mindennapi világában az Artemisz Pszicho-asztrológia asztrológusai!

Aszcendens számítás (Klikk a mondatra!)

Az ascendens (aszcendens) minden horoszkóp kiemelt pontja.
Az ekliptikának az a foka, mely a születési hely horizontján keleten a születés pillanatában (pontos óra/perc) felemelkedik. Tehát az ekliptika és a horizont keleti metszéspontja. A Föld forgási sebességéből következően kb. 4 perc alatt 1°-ot halad előre. Egyéni születési ábrában (radix) a külvilág felé megnyilvánított szerepszemélyiségre következtethetünk belőle, mely egyszerre véd, és össze is kapcsol bennünket másokkal.


Online horoszkóp készítés 
(Klikk a mondatra!)

Az itt található program segítségével könnyen és látványosan készítheted el a horoszkóp ábrádat, amennyiben rendelkezel a születés pontos hely és időkordinátáival. A program nyelve angol, de az asztrológiai jelzéseket és magát a horoszkóp elemeit le tudod olvasni a radix ábráról, ha érted az alap asztrológiai jeleket!


Csillagjegy választó
 (Klikk a mondatra!)

A segítségedre van, ha kíváncsi vagy arra, melyik csillagkép előterében járt a Nap születésedkor, s ez milyen hatásokat tükröz horoszkópod szerint. Milyen harmonikus és fejlesztendő tulajdonságaid lehetnek? Mely sporttal érdemes próbálkoznod, milyen munkát célszerű választanod?


Melyik őselemhez tartozol?
 (Klikk a mondatra!)

Önismeretedet bővíti, ha  felismered, melyik őselem dominál jelentősen személyiségedben. Felismerheted, milyen energiákat tudsz a legkönnyebben hasznosítani, mihez van természetes és spontán affinitásod. Ráébredhetsz arra is, hogy amely őselem hiányát tapasztalod magadban, az nehézséget okoz, tanulnivalókkal szembesít, melyet jó célirányosan fejleszteni.


Tranzit állomásaink
 (Klikk a mondatra!)

Ezt a részt azok számára ajánljuk, akik már értik valamennyire az asztrológia nyelvezetét, működését. Eligazodnak a horoszkópok világában. Tudják, hogy egy horoszkóp  nem más, mint életünk "tanterve", s ehhez kapcsolódóan az aktuális tranzit hatások a tantervünk ütemezését mutatják. Igyekszünk összefoglalni, érthetően és gyakorlatiasan a mindannyiunk életében megtapasztalható tranzit hatások alapvetően fejlődésünket célzó, önismeretünket mélyítő kérdéseit.


Oláhné Mednyánszki Krisztina
okleveles asztrológus, pszichodráma vezető
Artemisz Önismereti Műhely


E-mail: info@mindenamiasztrologia.hu
Telefon: 0630/479-2392
Irodai telefon: 06-52/786-892
Dev by: z404