2017. 05. 25. Csütörtök - Orbán
Asztrológia = Önismeret + Sorsformálás

Vendégkönyv

F.Á. üzenete

Nagyon szerettem volna visszajelzést küldeni rögtön az asztrológiai elemzés után, mégis vártam addig, amíg biztosat tudok írni. Ahogyan eljöttem az elemzésről, egyetlen egy mondat zakatolt a fejemben, amit Te mondtál az elemzés vége felé: \"Nem lennék meglepve, ha már valaki ott mocorogna.\" Most töltöttem a 13. hetet és már azt is tudjuk, hogy egy kisfiú fog hozzánk születni. Kimondhatatlanul boldog vagyok és csak ámulok azon, hogy valóban milyen szépen működik a horoszkóp elemzés. Többször végighallgattam a felvételt és még biztosan meghallgatom újra és újra, mert nagyon élvezem, hogy mennyi válaszhoz, \"á értem\" élményhez juthatok általa. Nagyon sokat adott és segített megértenem a saját működésem és valószínűleg lesznek még újabb és újabb felismerések amiket most még nem látok. Biztosan szeretném majd a baba horoszkópját is elkészíttetni, hogy lássam miben tudom támogatni, hogyan segíthetem Őt azáltal, hogy ismerem és megértem a jellemző tulajdonságait. Sokat gondolkozom, hogy az életemet hogyan alakítsam, hogy az embereket segítő pálya felé forduljak még jobban, meglátjuk mit hoz a jövő. Köszönöm a tiszta, világos, pontos elemzést, a kedves, nyugodt hangulatot s biztos vagyok benne, hogy még találkozunk!

Hold aktuális képe


Aktuális Holdfázis


több információ

AKTUÁLIS HOLDNAPTÁR


Horoszkóp elemzés AJÁNDÉKUTALVÁNY

KAPCSOLAT

Térkép, megközelíthetőség

ARTEMISZ ÖNISMERETI MŰHELY

4029 Debrecen
Baross Gábor u. 8.

(Baross és Faraktár u. sarok)


info@mindenamiasztrologia.hu


+36 (30) 479-2392
Irodai: 06-52/786-892SKYPE: ARTEMISZMUHELY

munkanapokon 8.00 - 12.00 óra között.

Ténylegesen a Baross és Faraktár utca sarkán lévő épület a miénk, bejárat a Baross utcáról.

Ha vonattal érkezel: A vasútállomástól maximum 20 perc gyalog, a Vígkedvű Mihály utcát keresd az állomástól, az a legegyszerűbb. Vagy tömegközlekedéssel: 37-es busz a vasútállomástól a 3. megálló (Faraktár utcai megálló)

Helyi tömegközlekedés: A járatokra itt tudsz rákeresni: http://kereso.dkv.hu/?lang=hu  

Autóval érkezve arra figyelj, hogy a Baross utca egyirányú a Szent Anna utca felől. Az utcában a parkolás ingyenes.
Az épületünk egy sarki (Baross és Faraktár u.), láthatóan felújított ház, a Baross utcára nyíló bejárattal. A bejárati ajtó mellett csengőt találsz, melyen rajta van: Artemisz Műhely.

Artemisz Önismereti Műhely épülete

Artemisz Önismereti Műhely, Debrecen, asztrológia, horoszkóp, készítés, tanácsadás, oktatás, tanfolyam, képzés
Ha asztrológiai tanácsadásra, horoszkóp elemzésre érkezel, asztrológusunkat és az Artemisz Önismereti Műhely egyéb szolgáltatásait ebben az épületben veheted igénybe.

Az itt látható bejárati ajtó mellett találod a csengőt!


Dev by: z404