2017. 05. 25. Csütörtök - Orbán
Asztrológia = Önismeret + Sorsformálás

Vendégkönyv

F.Á. üzenete

Nagyon szerettem volna visszajelzést küldeni rögtön az asztrológiai elemzés után, mégis vártam addig, amíg biztosat tudok írni. Ahogyan eljöttem az elemzésről, egyetlen egy mondat zakatolt a fejemben, amit Te mondtál az elemzés vége felé: \"Nem lennék meglepve, ha már valaki ott mocorogna.\" Most töltöttem a 13. hetet és már azt is tudjuk, hogy egy kisfiú fog hozzánk születni. Kimondhatatlanul boldog vagyok és csak ámulok azon, hogy valóban milyen szépen működik a horoszkóp elemzés. Többször végighallgattam a felvételt és még biztosan meghallgatom újra és újra, mert nagyon élvezem, hogy mennyi válaszhoz, \"á értem\" élményhez juthatok általa. Nagyon sokat adott és segített megértenem a saját működésem és valószínűleg lesznek még újabb és újabb felismerések amiket most még nem látok. Biztosan szeretném majd a baba horoszkópját is elkészíttetni, hogy lássam miben tudom támogatni, hogyan segíthetem Őt azáltal, hogy ismerem és megértem a jellemző tulajdonságait. Sokat gondolkozom, hogy az életemet hogyan alakítsam, hogy az embereket segítő pálya felé forduljak még jobban, meglátjuk mit hoz a jövő. Köszönöm a tiszta, világos, pontos elemzést, a kedves, nyugodt hangulatot s biztos vagyok benne, hogy még találkozunk!

Hold aktuális képe


Aktuális Holdfázis


több információ

AKTUÁLIS HOLDNAPTÁR


Horoszkóp elemzés AJÁNDÉKUTALVÁNY

ASZTROLÓGUSUNK

Augusztus hónapban az asztrológiai tanácsadás szünetel!

Köszönöm, hogy felkerested honlapomat, s idődből áldozol arra, hogy kapcsolatot teremtsünk! Engedd meg, hogy bemutatkozzam:

Oláhné Mednyánszki Krisztina vagyok, pszichodráma vezető, okleveles asztrológus és egészségügyi diplomával rendelkező természetgyógyász.
2003 júliusa óta az Artemisz Önismereti Műhely vezetője Debrecenben.

Az Artemisz Pszicho-asztrológia Iskola megálmodója és megalapítója, 2009 óta pedig az intézmény keretein belül működő pszichológiai szemléletű integrált Artemisz Asztrológia Iskola szakmai programjának kidolgozója, valamint az állami nyilvántartásba vett Pszicho-asztrológiai tanácsadó képzés felelős vezetője és oktatója vagyok.
asztrológia oktatás, horoszkóp készítés, elemzés, asztrológus Debrecen, csillagjegy, csillagjel, önismeret, tanfolyam, képzés, radix, születési képlet, Oláhné Mednyánszki Krisztina
 • Három gyermekes családanyaként élek Hajdúszoboszlón, a műszaki területen dolgozó férjemmel. 1990 óta segítő munkakörben dolgozom, egészségügyi diplomásként kezdtem a pályámat, ahol elsősorban tanácsadással és egészségfejlesztéssel, egészségneveléssel foglalkoztam. Munkám mellett –mint sokan mások, én is tanultam, fejlesztettem magam.
 • Tehettem ezt egy támogató családi közegben, akik nélkül ma nem lennék az, aki lettem. Jelenleg pszichodráma vezető, okleveles asztrológus és egészségügyi diplomával rendelkező természetgyógyász végzettségekkel rendelkezem, valamint szupervízióban dolgozó család és párterapeuta-jelölt vagyok.
 • Három gyermeket nevelünk műszaki területen dolgozó férjemmel, így szakmai tudásom mellett elég sok személyes tapasztalattal is rendelkezem tanácsadói, segítői munkámhoz.
 • Munkám egyben a hobbim is, szerencsésnek tartom magam, hogy azzal foglalkozhatom nap, mint nap, amit szenvedélyesen szeretek.

Pszichológia és spiritualitás

 • Fiatal koromtól kezdve vonzott minden rejtett, a belső világot feltérképező tudás. Azt tapasztaltam, hogy ugyanazt keresi, kutatja a lélektan és a spirituális látásmód is. 1994-ben elkészítették személyes radixomat, s az elemzés hatására elkezdtem egyre jobban elmélyülni a csillagbölcsesség csodálatos világába. 
 • 2002-ben a Tan Kapuja Buddhista Főiskolán szereztem meg az asztrológusi oklevelemet Kaló Jenő támogatása mellett.
 • Asztrológiai tanulmányaim mellett párhuzamosan megszereztem a "pszichodráma vezető" címet is. Fejlődésemre és kibontakozásomra Dr. Daubner Béla hatott leginkább, de természetesen sok más tanítóval is találkoztam.
 • Képeztem magamat az alternatív pszichológia és parapszichológia világában is a Szintézis Szabadegyetemen.
 • Dr. Balogh Klára melegszívű támogatásával tanultam a család- és párterápia elméletét és módszertanát.
 • ASZTROLÓGUSI PRAXISOM teljes körű személyiség és sorselemzést készít, melyben a tradicionális asztrológiai tudásomat pszichológiai ismereteimmel integrálom. Ez lehetővé teszi, hogy a hozzám fordulókat partnerként kezelve, a hétköznapi életükben használható információkkal, választási lehetőségekkel segítsem.

Személyes horoszkópom

Bővebb bemutatkozásul álljon itt a személyes horoszkópom!

asztrológia oktatás, horoszkóp készítés, elemzés, asztrológus Debrecen, csillagjegy, csillagjel, önismeret, tanfolyam, képzés, radix, születési képlet, Oláhné Mednyánszki Krisztina
Nagyobb méretért klikkelj a képre!

Asztrológus oklevelem

2002. Tan Kapuja Buddhista Főiskola

asztrológia oktatás, horoszkóp készítés, elemzés, asztrológus Debrecen, csillagjegy, csillagjel, önismeret, tanfolyam, képzés, radix, születési képlet, Oláhné Mednyánszki Krisztina
Nagyobb méretért klikkelj a képre!Nyitottságom mellett igyekszem gyakorlatias lenni, a hétköznapi életbe integrálni a transzcendens tapasztalataimat, egyszerűen és közérthetően átadni azoknak, akik erre nyitottak.

 • Hitvallásom szerint a jó értelemben vett „EGÉSZ-ség-NEVELÉS” fontos, a közjót szolgáló tevékenység.Tapasztalom, hogy a mai kor kihívásai, stressz helyzetei egyre szükségszerűbbé teszik, hogy az emberek tájékozottak legyenek mindarról, mi zajlik külső és belső világukban.  Ebben nyújt segítséget az Artemisz Önismereti Műhely, melyet 2003-ban saját vállalkozásként indítottam útjára Hajdúszoboszlón. Korábbi kereteinket kinőttük, s ma már Debrecenben fogadjuk a hozzánk érkezőket.
 • Itt tartok önismereti, életvezetési tanácsadást, különböző tréningeket, csoportokat.

Önismereti Műhelyünk weboldalát érdemes felkeresni, ahol cikkeket olvashatsz, előadásokat hallgathatsz meg és más hasznos tartalmakat találsz önismereti témakörben. Foglalkozunk az emberi élet alapvető dolgaival: párkapcsolat, női önérvényesítés, kommunikáció, önképviselet, önfejlesztés, álom feldolgozás…

LÁTOGASD MEG AZ ARTEMISZ ÖNISMERETI MŰHELY WEBOLDALÁT! (Klikkelj a mondatra!)

Asztrológusi praxisomhoz folyamatosan integrálom pszichológiai ismereteimet, s cikkekkel, közérthető előadásokkal segítem azokat, aki laikusként vagy akár asztrológiai tudással rendelkezve nyitottak gondolataimra. Havi asztrológiai aktualitások mellett többek között holdnaptárt, alap csillagjegy leírásokat találsz asztrológiai oldalunkon.

Kidolgoztam szakmai képzési programját és működtetem a 2009-ben állami nyilvántartásba vett képző intézményt, a pszichológiai szemléletű integrált Artemisz Asztrológia Iskolát.

ARTEMISZ ASZTROLÓGIA ISKOLÁRÓL MINDEN INFORMÁCIÓT ITT TALÁLSZ! (Klikkelj a mondatra!)

Pszichológia + Asztrológia = Pszicho-asztrológia

Életem, mindennapi munkám nélkülözhetetlen része, hogy a hozzám fordulókat a pszichológiai ismeretekkel ötvözött asztrológiai tudásommal támogatom, valamint a terápiás területeken dolgozókat segítem az integrál pszichológiai látásmóddal.

Pszichológiai asztrológiáról itt olvashatsz részletesen!
 (Klikkelj a mondatra!)

Asztrológusi munkámról, önismeretet segítő asztrológiai tanácsadásáról itt tájékozódj!
 (Klikkelj a mondatra!)

Természetesen ma már nem egyedül dolgozom. Sokaknak tartozom hálával, köszönhetem mindazt, amit elértünk. Legfontosabb támogatást, munkát Benedek Emitől kaptam, kapom ma is. Ismerkedj meg vele itt! (Klikk!)

Önismeret + Önfejlesztés = Önmegvalósítás

Ahogy azt látod, többféle önismereti módszert és utat kínálok neked, melyek felébreszthetik benned az igényt a fejlődésre, s ezzel az önmegvalósítás útján teljesebb életet élhetsz!
Rendszeresen tartok önismereti, és személyiségfejlesztő képzéseket, csoportokat, részben privát szervezésben, részben intézményi keretek között a PSZICHODRÁMA (Klikk!) módszerével.

Kellemes, diszkrét környezetben, hiteles szakmai munkával várom azokat, akik úton vannak az önmegvalósítás felé, és szeretnének ehhez hatékony eszközöket igénybe venni.

Bíztatlak arra, hogy oszd meg velem gondolataidat, ötleteidet. Kérdezz bátran, ezzel engem is további keresésre, fejlődésre ösztönzöl!
Köszönöm a figyelmedet!


Oláhné Mednyánszki Krisztina
okleveles asztrológus, pszichodráma vezető, családterapeuta jelölt
Artemisz Önismereti Műhely


E-mail: info@mindenamiasztrologia.hu
Telefon: 0630/479-2392
Irodai telefon: 06-52/786-892


Dev by: z404