2017. 05. 25. Csütörtök - Orbán
Asztrológia = Önismeret + Sorsformálás

Vendégkönyv

F.Á. üzenete

Nagyon szerettem volna visszajelzést küldeni rögtön az asztrológiai elemzés után, mégis vártam addig, amíg biztosat tudok írni. Ahogyan eljöttem az elemzésről, egyetlen egy mondat zakatolt a fejemben, amit Te mondtál az elemzés vége felé: \"Nem lennék meglepve, ha már valaki ott mocorogna.\" Most töltöttem a 13. hetet és már azt is tudjuk, hogy egy kisfiú fog hozzánk születni. Kimondhatatlanul boldog vagyok és csak ámulok azon, hogy valóban milyen szépen működik a horoszkóp elemzés. Többször végighallgattam a felvételt és még biztosan meghallgatom újra és újra, mert nagyon élvezem, hogy mennyi válaszhoz, \"á értem\" élményhez juthatok általa. Nagyon sokat adott és segített megértenem a saját működésem és valószínűleg lesznek még újabb és újabb felismerések amiket most még nem látok. Biztosan szeretném majd a baba horoszkópját is elkészíttetni, hogy lássam miben tudom támogatni, hogyan segíthetem Őt azáltal, hogy ismerem és megértem a jellemző tulajdonságait. Sokat gondolkozom, hogy az életemet hogyan alakítsam, hogy az embereket segítő pálya felé forduljak még jobban, meglátjuk mit hoz a jövő. Köszönöm a tiszta, világos, pontos elemzést, a kedves, nyugodt hangulatot s biztos vagyok benne, hogy még találkozunk!

Hold aktuális képe


Aktuális Holdfázis


több információ

AKTUÁLIS HOLDNAPTÁR


Horoszkóp elemzés AJÁNDÉKUTALVÁNY

II. modul

Kos Lilith 5. házban

Lilith a Kosban, mintha a Mars uralkodna. Tűz, harciasság, agresszió, életrevalóság, erős vágyélet jellemzi.
Erős partnerre vágyik, az élete során mégis gyakran gyenge jellemű partnerrel találkozik. Vágyik az összetartozásra, de munkálkodik benne a félelem az elvesztéstől. Az amazon típusú energiát fel kell vállalnia, s ez gyakran eredményezi az egyedül létet.
további részletek >>

Kos Lilith VII. házban

Útmutatást ad, hogy hogyan tudjuk valóságos önmagunkat kifejezni. Leginkább szoros emberi kapcsolatainkban találkozhatunk ezzel a tudat alatt elnyomott energiával, melyről általában nincs tudomásunk, hogy hozzánk tartozik.


további részletek >>

Bika Lilith 5. házban

Lilithet segítőként élem meg, nincsenek bennem ellenérzések, mondhatni, hogy azokat a dolgokat, amiket nem vagy nehezen éltem meg, ma már tudom hogy a Lilithnek köszönhetem és utólag mindig az a következtetés, hogy szükségszerű volt. Persze a megélés pillanatában nem ezt gondolom.
további részletek >>

Ikrek Lilith 3. házban

Lilith itt fölerősíti a tudással és az értelemmel, a komunikációval kapcsolatos dolgokat. Az Ikrek Lilithtel rendelkezők gyakran az érzések fenyegető tüneteit elnyomják azzal, hogy megpróbálják azokat racionalizálni.
 
további részletek >>

Ikrek Lilith 8. házban

A Fekete Holdat a Hold bűvkörében találjuk, a Föld sötét párjaként. A Hold ellipszis formában kering a Föld körül. Ha ennek az ellipszisnek a Földtől legtávolabbi pontjait összekötjük, megkapjuk azt a tengelyt, amelyen a Fekete Hold honol. Mégpedig a középponttól ugyanolyan távolságra, mint a Föld, és ennek a sötét oldala. Ez a kettő a Hold keringési pályájának gyújtópontjai. Itt nem egy konkrét bolygót, hanem egy fiktív pontot találunk. Egy szemmel, kézzel nem fogható pont. Pont, mint a Fekete Hold egész lényege, amit tisztán értelmi úton nem fedezhetünk fel.
további részletek >>

Ikrek Lilith a 8. házban

Az Ikrek Lilith megjelenése az én esetemben? Való igaz, hogy állandóan jár, „kattog” az agyam. Szegénynek nem hagyok szabadidőt, pihenést, hiszen az „elfecsérelt” idő! Ez még este, lefekvés után is megnyilvánul nálam!


további részletek >>

Rák Lilith 12. házban

Ha a Fekete Hold áll ebben a pozícióban a gondoskodás túlzóvá, nyomasztóvá válik, a családi légkör megfolytja az egyént, nem engedi kibontakozni. A tápláló szeretet pedig nem táplál, inkább nyomaszt.
 
további részletek >>

Oroszlán Lilith I. házban

Asztrológiailag a Fekete Hold a Föld párja, mely az elnyomott női tudatosságot jelképezi. A Föld körül ellipszis pályán keringő Hold pályájának egyik gyújtópontjában a Föld, másikban a Fekete Hold áll, fiktív pontként az égen, vákuumot, a semmi energiáját, a sötét árnyékot szimbolizálva. 
további részletek >>

Oroszlán Lilith 6. házban

Engedd közel magadhoz az ellenségedet, hogy felismerhesd benne saját arcodat!


további részletek >>

Oroszlán Lilith VII. házban

Lilith, avagy a Fekete Hold, az emberiség kollektív tudattalanjában kezdetektől fogva jelen lévő (oda száműzött) archetipikus, transzformációra késztető, női teremtő erő. A 20. század második felétől kezdte ismét tudatunkban meglebegtetni szárnyait, majd a századforduló előtt „betört” információs társadalmunk, túlcivilizált világába.
 
további részletek >>

Dev by: z404