2017. 05. 25. Csütörtök - Orbán
Asztrológia = Önismeret + Sorsformálás

Vendégkönyv

F.Á. üzenete

Nagyon szerettem volna visszajelzést küldeni rögtön az asztrológiai elemzés után, mégis vártam addig, amíg biztosat tudok írni. Ahogyan eljöttem az elemzésről, egyetlen egy mondat zakatolt a fejemben, amit Te mondtál az elemzés vége felé: \"Nem lennék meglepve, ha már valaki ott mocorogna.\" Most töltöttem a 13. hetet és már azt is tudjuk, hogy egy kisfiú fog hozzánk születni. Kimondhatatlanul boldog vagyok és csak ámulok azon, hogy valóban milyen szépen működik a horoszkóp elemzés. Többször végighallgattam a felvételt és még biztosan meghallgatom újra és újra, mert nagyon élvezem, hogy mennyi válaszhoz, \"á értem\" élményhez juthatok általa. Nagyon sokat adott és segített megértenem a saját működésem és valószínűleg lesznek még újabb és újabb felismerések amiket most még nem látok. Biztosan szeretném majd a baba horoszkópját is elkészíttetni, hogy lássam miben tudom támogatni, hogyan segíthetem Őt azáltal, hogy ismerem és megértem a jellemző tulajdonságait. Sokat gondolkozom, hogy az életemet hogyan alakítsam, hogy az embereket segítő pálya felé forduljak még jobban, meglátjuk mit hoz a jövő. Köszönöm a tiszta, világos, pontos elemzést, a kedves, nyugodt hangulatot s biztos vagyok benne, hogy még találkozunk!

Hold aktuális képe


Aktuális Holdfázis


több információ

AKTUÁLIS HOLDNAPTÁR


Horoszkóp elemzés AJÁNDÉKUTALVÁNY

I. modul

Nap az Ikrek jegyében

Intellektuális érdeklődése sokirányú. Mindenről mindent tudni akar. Állandóan kommunikál, társalog. Gyorsan beszél, hisz mindent el akar mondani. Barátságos, derűs természet, aki szívesen teremt kapcsolatot másokkal. Praktikus, gyakorlatias gondolkodás jellemzi.

további részletek >>

Nap a Vízöntő jegyében

A Nap nem itt érzi otthon magát, nem itt tud kiteljesedni. A Vízöntő jegy tradicionális ura a Szaturnusz, együttműködése a Nappal nem harmonikus, hanem gátolt hatású.

további részletek >>

Hold a Kos csillagjegyben

A Hold az éjszaka ura, a lélek, az álom, a tudattalan, az ösztönök, az érzelmek tartoznak hozzá. Az alkalmazkodásunkért, a vízháztartásunkért, regenerálódásunkért felelős. Ez a mi női befogadó részünk. 

további részletek >>

Hold a Rák jegyében

A Hold „a lélek tükre”…
Felfedi Női mivoltunkat, hogyan viszonyulunk Anyaságunkhoz, Édesanyánkhoz, nemtől függetlenül. De nem csak szüleinkhez való viszonyulásunkat, hanem az előző generációkból hozott vonásainkat is megmutatja.
további részletek >>

Hold az Oroszlán jegyében

A tüzes jegyben járó Hold furcsa kettősséget jelez: részben mélységesen érzelmes, másrészt viszont olyan erős a becsvágya, hogy még az érzelmeket is félre tudja tenni a karrier kedvéért. Öntudatos, nagylelkű. Erős tettvágy, vezetői hajlam és jó szervezőkészség jellemzi. Életében a szokásosnál fontosabb szerephez jut az anya, illetve az anyaság.

további részletek >>

Hold a Szűz csillagjegyben

Ez az állás érzelmeiben komollyá, visszafogottá teszi a szülöttet. Zárkózottsága mögött alapvetően kétkedő, óvatos, szorongó természete bújik meg. A túlzott alaposság és aggodalmaskodás nehézzé teszi számára a lazítást és a kötetlenebb kapcsolatteremtést. Nehezen fejezi ki érzelmeit, mivel jellemző rá a gátlásosság.
további részletek >>

Hold a Szűz jegyben - Érzelmi túlszabályozottság

A Hold, ha nem is ősellenség, de nem szívesen látott vendég a Szűz házában. A planéta által hordozott minőségek éppen azok a nem megfogható, kísérletekkel nem igazolható, nem megmérhető, nem érzékszervi tartalmak, amelyektől a Szűz berzenkedik, és amelyek bizonytalansággal töltik el.
 
további részletek >>

Hold a Nyilas jegyében

A Hold jegyhelyzete hangulataink és érzelmi reagálásaink típusára, azok áramoltatására utal. A Nyilasban álló Hold esetében az érzelmek és hangulatok is energikusak, felfokozottak, gyorsan felbukkanók, hevesek: a személyiség élénk, aktív, pozitív életszemléletű (alapérzése az optimizmus és derűlátás), túláradóan lelkes, és másokat is lelkesítő (kifelé ható energia). 
további részletek >>

Hold a Vízöntő jegyében

A Vízöntő Hold kedélyállapota, hangulatvilága labilis, kiegyensúlyozatlan. A múlthoz, tradíciókhoz, szokásokhoz nem ragaszkodik, sőt, mindig tud valami újabbat, jobbat a réginél. A gondoskodás nem az ő kenyere, mivel nem szereti a kötöttségeket, és a felelősségvállalással is hadilábon áll.

további részletek >>

Merkúr a Vízöntő jegyben

Vajon milyen lenne az én belső Merkúrom, ha mondjuk találkoznék vele...? 


további részletek >>

Dev by: z404