2017. 05. 25. Csütörtök - Orbán
Asztrológia = Önismeret + Sorsformálás

Vendégkönyv

F.Á. üzenete

Nagyon szerettem volna visszajelzést küldeni rögtön az asztrológiai elemzés után, mégis vártam addig, amíg biztosat tudok írni. Ahogyan eljöttem az elemzésről, egyetlen egy mondat zakatolt a fejemben, amit Te mondtál az elemzés vége felé: \"Nem lennék meglepve, ha már valaki ott mocorogna.\" Most töltöttem a 13. hetet és már azt is tudjuk, hogy egy kisfiú fog hozzánk születni. Kimondhatatlanul boldog vagyok és csak ámulok azon, hogy valóban milyen szépen működik a horoszkóp elemzés. Többször végighallgattam a felvételt és még biztosan meghallgatom újra és újra, mert nagyon élvezem, hogy mennyi válaszhoz, \"á értem\" élményhez juthatok általa. Nagyon sokat adott és segített megértenem a saját működésem és valószínűleg lesznek még újabb és újabb felismerések amiket most még nem látok. Biztosan szeretném majd a baba horoszkópját is elkészíttetni, hogy lássam miben tudom támogatni, hogyan segíthetem Őt azáltal, hogy ismerem és megértem a jellemző tulajdonságait. Sokat gondolkozom, hogy az életemet hogyan alakítsam, hogy az embereket segítő pálya felé forduljak még jobban, meglátjuk mit hoz a jövő. Köszönöm a tiszta, világos, pontos elemzést, a kedves, nyugodt hangulatot s biztos vagyok benne, hogy még találkozunk!

Hold aktuális képe


Aktuális Holdfázis


több információ

AKTUÁLIS HOLDNAPTÁR


Horoszkóp elemzés AJÁNDÉKUTALVÁNY

CIKKEINK

<< vissza az előző oldalra

Hiteles segítő ismérvei

Minden segítő hivatású embernél alapvetően két dolog határozza meg azt, hogy milyen hatékony: szakmai tudása és tapasztalata, valamint mindenkori személyiségállapota.

Aki maga is tele van személyes problémákkal, az segítségnyújtás közben folyton belegabalyodik a hasonló helyzetekbe.

- Nem attól hiteles valaki, hogy más, vagy önmaga ezt állítja. A mérce a mindenkori önismereti szintje, mely a gyakorlati, hétköznapi életében érhető tetten. Valós képet az alapján nyerhetünk valakiről, hogy megnézzük, személyes kapcsolatrendszerében hogyan működik.

- Ez nem azt jelenti, hogy soha nincs problémája! Hanem azt, hogy azokkal képes szembesülni, nem hárítja másra a felelősséget a kialakult helyzetért. Törekszik a felmerülő problémáin átdolgozni magát és minden nehezebb élethelyzet után erősebb, érettebb lesz! Képes megfelelő intimitásra, önvédelemre, és jól működő kapcsolatrendszere van.
(Érett személyiség ismérvei – Klikk a mondatra!)

A hiteles tanácsadó, asztrológus számomra a következőt jelenti...

 • Először is ember, s így nem tökéletes, de ezt nem is vallja magáról. Személyét nem burkolja megfoghatatlan utalásokkal misztifikált ködbe.
 • Éli a hétköznapi életet is, nem tartja alantasnak a fizikai világ dolgaival való foglalkozást.
 • Teszi, ami a „rendeltetése”, hisz abban, amit csinál.
 • Alapvetően önmaga problémáit (merthogy neki is vannak!) próbálja megoldani, és szükség estén ő maga is tud segítséget kérni. Hiszen abban a kérdésben tud hitelesen segíteni másokat, amit ő már meghaladt, átdolgozott.
 • Vallja, hogy egy úton jár, s nem beérkezett, ezért folyamatosan tanul, fejleszti önmagát, dolgozik. Feladatát megfelelő végzettséggel látja el.
 • A saját útjával foglalkozik, s közben nem becsmérel másokat, nem dobál sarat a „konkurenciára”. Saját háza táján söpröget!
 • Aki hozzá segítségért fordul, azt partnernek tekinti, felnőttként kezeli, s nem vállalja át a másik helyett a döntéseket. Soha nem mond olyat, hogy tedd ezt vagy azt! Tanácstalanságát is fel tudja vállalni.
 • Ha kételkednek a mondanivalójában, nem sértődik meg, nem távolítja el magától a kételkedőt. El tudja fogadni, hogy mások másként gondolkodnak. Türelmes.
 • Pszichológiai tudással, alapismeretekkel rendelkezik. Képes megkülönböztetni, mikor bölcsebb hallgatni, mint az „igazsággal” ártani.
 • Elfogadó szemlélettel rendelkezik, nem kritizál, kellő érzelmi közelséget tud kialakítani és megfelelő távolságtartással kezeli az együttműködést.
 • Tanácsadása személyes és egyénre szabott. Nem beszél általánosságokban, útmutatásra, alternatívák felvázolására szorítkozik, de soha nem dönt az ügyfele helyett.
 • A hozzá fordulót legalább olyan, de inkább jobb állapotban engedi el, mint ahogyan érkezett!
Életünk folyamán mindannyian kerülünk nehéz döntési helyzetekbe. Ilyenkor hasznos segítség lehet számunkra egy hiteles tanácsadás, mely ma is csak azt a célt szolgálhatja, amire a Delphoi Jósda ismert felirata figyelmeztet bennünket:

ISMERD MEG ÖNMAGAD! (GNÓTHI SZEAUTON!)

TÖBBET AKAROK TUDNI AZ ASZTROLÓGIÁRÓL! (Klikk!)
 

Pszichodráma vezetőként és asztrológusként

Ha úgy érzed, segíthetünk...!


E-mail: info@mindenamiasztrologia.hu
Telefon: 0630/479-2392
Irodai telefon: 06-52/786-892

Oláhné Mednyánszki Krisztina
okleveles asztrológus, pszichodráma vezető
Artemisz Önismereti Műhely
Artemisz Pszicho-asztrológia IskolaVissza az előző oldalra


Dev by: z404