2017. 05. 25. Csütörtök - Orbán
Asztrológia = Önismeret + Sorsformálás

Vendégkönyv

F.Á. üzenete

Nagyon szerettem volna visszajelzést küldeni rögtön az asztrológiai elemzés után, mégis vártam addig, amíg biztosat tudok írni. Ahogyan eljöttem az elemzésről, egyetlen egy mondat zakatolt a fejemben, amit Te mondtál az elemzés vége felé: \"Nem lennék meglepve, ha már valaki ott mocorogna.\" Most töltöttem a 13. hetet és már azt is tudjuk, hogy egy kisfiú fog hozzánk születni. Kimondhatatlanul boldog vagyok és csak ámulok azon, hogy valóban milyen szépen működik a horoszkóp elemzés. Többször végighallgattam a felvételt és még biztosan meghallgatom újra és újra, mert nagyon élvezem, hogy mennyi válaszhoz, \"á értem\" élményhez juthatok általa. Nagyon sokat adott és segített megértenem a saját működésem és valószínűleg lesznek még újabb és újabb felismerések amiket most még nem látok. Biztosan szeretném majd a baba horoszkópját is elkészíttetni, hogy lássam miben tudom támogatni, hogyan segíthetem Őt azáltal, hogy ismerem és megértem a jellemző tulajdonságait. Sokat gondolkozom, hogy az életemet hogyan alakítsam, hogy az embereket segítő pálya felé forduljak még jobban, meglátjuk mit hoz a jövő. Köszönöm a tiszta, világos, pontos elemzést, a kedves, nyugodt hangulatot s biztos vagyok benne, hogy még találkozunk!

Hold aktuális képe


Aktuális Holdfázis


több információ

AKTUÁLIS HOLDNAPTÁR


Horoszkóp elemzés AJÁNDÉKUTALVÁNY

ASZTROLÓGIAI AKTUALITÁSOK

E havi aktuális asztrológiai hatások

2017 Ikrek horoszkóp asztrológia oktatás képzés tanfolyam Debrecen
 
A havi aktualitásokat a NAP egy adott jelben való tartózkodási idejéhez viszonyítva adjuk meg.
Az adott időszakban a Nap és bolygók jegyváltásait, főbb holdfázisokat, erősebb hatású fényszögeket emeljük ki azoknak, akik valamennyire jártasak az asztrológiában.

E havi aktuális asztrológiai hatások

Beszélgetés a gyerek horoszkópokról

HA KORÁBBAN LEMARADTÁL A MŰSORRÓL!

A beszélgetés a Debreceni Alföld Televízió Puder című műsorában hangzott el.
Meghívott vendégek: Oláhné Mednyánszki Krisztina okleveles asztrológus-pszichodráma vezető, valamint
Kopócs Éva 4 gyermekes családanya.

ITT TUDOD MEGNÉZNI!
(Klikk!)

Gyermekeink a csillagok tükrében


A gyerek horoszkópokról szóló előadás elhangzott a Születés Hete országos rendezvény sorozat részeként Debrecenben, 2016. június 17-én. Az előadó Oláhné Mednyánszki Krisztina okleveles asztrológus, pszichodráma vezető, család-és párterapeuta jelölt volt.

ITT TUDOD MEGHALLGATNI! (Klikk!)Dev by: z404