2017. 05. 25. Csütörtök - Orbán
Asztrológia = Önismeret + Sorsformálás

Vendégkönyv

F.Á. üzenete

Nagyon szerettem volna visszajelzést küldeni rögtön az asztrológiai elemzés után, mégis vártam addig, amíg biztosat tudok írni. Ahogyan eljöttem az elemzésről, egyetlen egy mondat zakatolt a fejemben, amit Te mondtál az elemzés vége felé: \"Nem lennék meglepve, ha már valaki ott mocorogna.\" Most töltöttem a 13. hetet és már azt is tudjuk, hogy egy kisfiú fog hozzánk születni. Kimondhatatlanul boldog vagyok és csak ámulok azon, hogy valóban milyen szépen működik a horoszkóp elemzés. Többször végighallgattam a felvételt és még biztosan meghallgatom újra és újra, mert nagyon élvezem, hogy mennyi válaszhoz, \"á értem\" élményhez juthatok általa. Nagyon sokat adott és segített megértenem a saját működésem és valószínűleg lesznek még újabb és újabb felismerések amiket most még nem látok. Biztosan szeretném majd a baba horoszkópját is elkészíttetni, hogy lássam miben tudom támogatni, hogyan segíthetem Őt azáltal, hogy ismerem és megértem a jellemző tulajdonságait. Sokat gondolkozom, hogy az életemet hogyan alakítsam, hogy az embereket segítő pálya felé forduljak még jobban, meglátjuk mit hoz a jövő. Köszönöm a tiszta, világos, pontos elemzést, a kedves, nyugodt hangulatot s biztos vagyok benne, hogy még találkozunk!

Hold aktuális képe


Aktuális Holdfázis


több információ

AKTUÁLIS HOLDNAPTÁR


Horoszkóp elemzés AJÁNDÉKUTALVÁNY

Hallgatói esszék

Artemisz Pszichológiai Asztrológia Iskola

A pszichológiai szemléletű Artemisz Asztrológia Iskola 2009 óta állami nyilvántartásba vett képző intézet.
N
yilvántartási száma: 00721-2009
 • Elsősorban asztrológus hallgatóink saját önismereti munkájának mélyítésén keresztül adjuk át az asztrológiai alapismereteket, személyes élményen keresztül segítjük a horoszkóp elemzésének elsajátítását.
 • Asztrológus jelölt hallgatóink személyes jelenlét formájában vagy távoktatási keretek között asztrológusnak, pszicho-asztrológiai tanácsadónak készülnek, akik lelki segítségnyújtással támogatják a jövőben hozzájuk forduló embertársaikat. Helyet kapnak hallgatóink között azok is, akik "csak" saját ön- és sorsismeretüket szeretnék fejleszteni az asztrológiai szemléletmód elsajátításával, a horoszkóp elemzés megtanulásával.

Asztrológus hallgatóink asztrológiai esszédolgozatai

 • A négy modulos pszichológiai szemléletű asztrológia tanfolyam (400 óra) részét képezik az asztrológus hallgatóink által készített esszé típusú házi dolgozatok, melyek alapját a saját születési képletük (születési horoszkóp, radix) szolgáltatja. 
 • E feladat lehetőséget ad asztrológus tanulóinknak arra, hogy az elméletben elsajátított asztrológiai ismereteket saját horoszkópjukra vetítve önmagukra vonatkoztassák. A cél az, hogy az intellektuális ismereteket képesek legyenek felismerni saját élethelyzeteikben, sorsukban. Így elsősorban önmaguk mélységeibe tekintenek, saját lelki működéseik összefüggéseit kezdik felismerni és megérteni, mielőtt mások számára adnak asztrológiai tanácsokat. Asztrológus hallgatóink önismeretének fejlődésében ennek az integrációs folyamatnak óriási szerepe van.
 • Az egymásra épülő évfolyamok/modulok esszédolgozatai az aktuális asztrológia tananyagot veszik alapul.

A „Pszicho-asztrológiai tanácsadó” esszék tartalmi és formai követelményrendszere

A házi dolgozatban kifejtendő feladat a saját radix (születési horoszkóp) egy általad kiválasztott pontjához kapcsolódik.

A megfogalmazásról:

 • Elsősorban arra vagyunk kíváncsiak, mennyire tudsz asztrológiailag gondolkodni saját magad!
 • Esszédet úgy fogalmazd meg, ahogyan arról a kiválasztott elemről valaki másnak beszélnél. Tehát nem felsorolásra, hanem kerek és érthető mondatokra várunk.
 • Ugyanezen okból kifolyólag nem arra vagyunk kíváncsiak, milyen ügyesen tudod összeollózni az internetről, vagy könyvekből az adott információt, sokkal inkább értékeljük az eredeti, saját megfogalmazást és gondolkodást. 
 • Nem váruk többet, mint ahol a tananyag ütemezése alapján tartunk! 
 • Ha úgy gondolod, hogy egy-egy frappáns mondatot, gondolatot idézel valahonnan, kérjük a hivatkozásokat jelöld meg!
 • Lehetőleg számítógépen készítsd el dolgozatodat, de ha erre nincs lehetőséged, természetesen kézzel írott formában is elfogadjuk.
 • Nem kell az elkészült és kinyomtatott esszéket lefűzetni, spiráloztatni, mert a képzési dokumentációhoz csatoljuk azokat.
 • Esszédet átolvassuk, arra érdemjegyet nem adunk, „megfelelt” formában minősítjük.
 • Az esszé elkészítése és időben történő leadása feltétele a tanúsítvány kiadásának.

Tartalmi igényeink

Pszicho-asztrológiai tanácsadó 1. modul

Az esszé témája: Horoszkópodból válaszd ki valamelyik személyjelölődet (Nap, Hold, Merkúr, Vénusz, Mars), s pozícióját elemezd a megadott szempontok alapján.

Első modulos pszicho-asztrológus hallgatóink asztrológia dolgozatai (Klikk!)

Pszicho-asztrológiai tanácsadó 2. modul

Az esszé témája: Számold ki születési horoszkópod Lilith (Fekete Hold) pozícióját, és fejtsd ki annak asztrológiai jellemzőit. 

Második modulos pszicho-asztrológus hallgatóink asztrológia dolgozatai (Klikk!)

Pszicho-asztrológiai tanácsadó 3. modul

Az esszé témája: Válassz ki születési horoszkópodból egy neked tetsző diszpozítor kapcsolatot, és fejtsd ki annak asztrológiai jellemzőit. 

Harmadik modulos pszicho-asztrológus hallgatóink asztrológia dolgozatai (Klikk!)

Pszicho-asztrológiai tanácsadó 4. modul

Választható esszé témája: Válassz ki születési horoszkópodból egy neked tetsző fényszög kapcsolatot minimum 3 planétával, és fejtsd ki annak asztrológiai jellemzőit. 

Választható esszé témája: Egy tetszőleges szaturnuszi életciklus váltás feldolgozása életedből.

Negyedik modulos pszicho-asztrológus hallgatóink asztrológia dolgozatai (Klikk!)


Itt kérj tájékoztatót a képzésről, vagy jelentkezz előzetesen!

(Klikk a mondatra!)

Oláhné Mednyánszki Krisztina
képzésért felelős vezető, okleveles asztrológus, pszichodráma vezető

Artemisz Pszicho-asztrológia Iskola

E-mail: info@mindenamiasztrologia.hu
Telefon: 0630/479-2392
Irodai telefon: 06-52/786-892


Dev by: z404