2017. 05. 25. Csütörtök - Orbán
Asztrológia = Önismeret + Sorsformálás

Vendégkönyv

F.Á. üzenete

Nagyon szerettem volna visszajelzést küldeni rögtön az asztrológiai elemzés után, mégis vártam addig, amíg biztosat tudok írni. Ahogyan eljöttem az elemzésről, egyetlen egy mondat zakatolt a fejemben, amit Te mondtál az elemzés vége felé: \"Nem lennék meglepve, ha már valaki ott mocorogna.\" Most töltöttem a 13. hetet és már azt is tudjuk, hogy egy kisfiú fog hozzánk születni. Kimondhatatlanul boldog vagyok és csak ámulok azon, hogy valóban milyen szépen működik a horoszkóp elemzés. Többször végighallgattam a felvételt és még biztosan meghallgatom újra és újra, mert nagyon élvezem, hogy mennyi válaszhoz, \"á értem\" élményhez juthatok általa. Nagyon sokat adott és segített megértenem a saját működésem és valószínűleg lesznek még újabb és újabb felismerések amiket most még nem látok. Biztosan szeretném majd a baba horoszkópját is elkészíttetni, hogy lássam miben tudom támogatni, hogyan segíthetem Őt azáltal, hogy ismerem és megértem a jellemző tulajdonságait. Sokat gondolkozom, hogy az életemet hogyan alakítsam, hogy az embereket segítő pálya felé forduljak még jobban, meglátjuk mit hoz a jövő. Köszönöm a tiszta, világos, pontos elemzést, a kedves, nyugodt hangulatot s biztos vagyok benne, hogy még találkozunk!

Hold aktuális képe


Aktuális Holdfázis


több információ

AKTUÁLIS HOLDNAPTÁR


Horoszkóp elemzés AJÁNDÉKUTALVÁNY

Asztrológus oktatóink

Mednyánszki Krisztina

A 2003 óta működő Artemisz Önismereti Műhely megálmodója és megalapítója, valamint az intézmény keretein belül működő, 2009 óta állami nyilvántartásba vett pszichológiai szemléletű integrált Artemisz Asztrológia Iskola és a Pszicho-asztrológiai tanácsadó képzés szakmai programjának kidolgozója, felelős vezetője és oktatója vagyok.
(Klikk a képre!)

Névadónk: ArtemiszÖnismereti Műhelyünk és pszichológiai szemléletű integrált Asztrológiai Iskolánk Artemisz istennő nevét viseli. 

Itt mitológiai történetét,
archetipikus jelentését, "holdfény" látásmódját ismerheted meg,
ami miatt támogatónknak választottuk...

(Klikk a képre!)

Benedek EmíliaFelnőttképzési szakemberként segítem az Artemisz Önismereti Műhely
és a pszichológiai szemléletű integrált
Artemisz Asztrológia Iskola munkáját.

Asztrológiai alapismereteket oktatok a
Pszicho-asztrológiai tanácsadó képzés
I-II-III-IV. moduljaiban.

(Klikk a képre!)


Oláhné Mednyánszki Krisztina

A 2003 óta működő Artemisz Önismereti Műhely megálmodója és megalapítója, valamint az intézmény keretein belül működő, 2009 óta állami nyilvántartásba vett pszichológiai szemléletű integrált Artemisz Asztrológia Iskola és a Pszicho-asztrológiai tanácsadó képzés szakmai programjának kidolgozója, felelős vezetője és oktatója vagyok.

Fiatal koromtól kezdve vonzott minden rejtett, a belső világot feltérképező tudás. 1994-ben elkészítették személyes radixomat, s az elemzés hatására elkezdtem egyre jobban elmélyülni a csillagbölcsesség csodálatos világába.

további részletek >>

Benedek Emília

Felnőttképzési szakemberként segítem az Artemisz Önismereti Műhely és a pszichológiai szemléletű integrált Artemisz Asztrológia Iskola munkáját. Asztrológiai alapismereteket oktatok a Pszicho-asztrológiai tanácsadó képzés I-II-III-IV. moduljaiban.


Részt veszek az asztrológus hallgatóink képzési programjainak kidolgozásában, a képzésszervezésben, a marketing-és reklámfeladatokban, a csoportokhoz kapcsolódó adminisztrációs tevékenységben. 

további részletek >>

Névadónk: Artemisz

Önismereti Műhelyünk és pszichológiai szemléletű integrált Asztrológiai Iskolánk Artemisz istennő nevét viseli. 

Mitológiai történetét, archetipikus jelentését, "holdfény" látásmódját ismerheted meg, ami miatt támogatónknak választottuk...további részletek >>

Dev by: z404